HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Elfogadni - Adni

2014.01.12. 22:27 :: AccessKinga

Így, nagybetűvel, mind a kettőt. Fél életünkben azt hallgatjuk, hogy adni jó, adni öröm. És tényleg jó. Elfogadni, befogadni, kapni azonban senki sem tanított meg bennünket. Van egy kedvenc "gyakorlatom", azt mondom valakinek, hogy "De jó a hajad!". Az esetek jórészében a válasz legtöbbször az, hogy "Most mostam meg.". Mennyivel könnyebb lenne azt mondani, hogy: "Ó, igen? Köszönöm." :) Vagy azt, hogy: "Örülök, hogy tetszik." Feltetted-e már magadnak valaha a kérdést, hogy hajlandó vagy-e elfogadni mindazt a gazdagságot, amit az élet adhat neked? Az életben minden könnyedén, örömmel, bőséggel érkezik hozzád?

Egy Access Bars kezelésen nem kell mást tenned, mint elfogadni, befogadni és kapni. Megtörténik :)

abundance2.jpg

komment

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás

süti beállítások módosítása