HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Mi lehetséges még?

2013.12.15. 19:28 :: AccessKinga

2010-ben találkoztam az Access Consciousness-szel, Birgitta Thewlis-on keresztül. Nia fehér öves képzésen voltunk, és csak azt láttam, hogy B. olyan, de olyan jól van, hogy az szinte már idegesítő:) Innentől pörögtek az események, leveleztünk, kérdeztem, B. visszakérdezett és 2011. novemberében megszerveztem az első Access Bars kurzust Magyarországon. 17-en voltunk, izgatottak, vidámak és boldogok:)

Hivatalos Access Bars Facilitátor az első három egyikeként 2012. március 4-én lettem, és örömmel tanítom azóta is ezt a finom, mégis dinamikus, egyszerű, mégis elképesztő változásokat hozó módszert. 

Mi lehet még ennél is jobb?:)

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás