HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Mi is az Access?

2013.12.19. 23:45 :: AccessKinga

Az Access nem találja fel a spanyolviaszt, nem mondja semmire, hogy ez a kizárólagos, a jó, de ugyanígy nem mondja semmire, hogy rossz. Egyszerűen csak felteszi a kérdést: jó ez nekem, amiben vagyok? Azt pedig mindannyian tudjuk, ha kérdezünk, akkor nyitunk egy ajtót, ablakot, macskabejárót az Univerzumnak, hogy megmutassa, hogy mire vonatkozik a kérdésünk, hogy mit tud-tudunk ezzel teremteni. Az Access a kérdésben létezik, nem ad választ, arra bátorít, hogy tedd fel a kérdésedet. Persze, minél precízebben teszed azt, annál „kézzelfoghatóbban” mutatkozik meg a lehetőség, a bejárható út, vagy az, amire a kérdés vonatkozott.

barspicture.png

A másik, hogy szinte kivétel nélkül mások valóságát, létezését éljük  a sajátunk helyett. Mást sem teszünk, mint vagy próbálunk megfelelni mások elvárásainak, vagy bírálunk másokat illetve, hogy mit tesznek. Ez is nyilvánvaló, hogy nem tesz túl jót, hiszen csodálatosan bezáródhatunk a saját ítéleteink, előítéleteink csapdájába, illetve, ha mások kívánságainak, fantáziáinak, elvárásainak teszünk eleget, akkor sem túl nagy a mozgásterünk. Mibe kerülne leszokni az ítélkezésről, abbahagyni ezeket a „szokásainkat”? Lehet, hogy nem kéne rettegni attól, hogy nem fognak akkor szeretni? Hogy magányosak leszünk? Ha ítélkezünk, a kapcsolataink nagy valószínűség szerint szintén nem lesznek valóságosak. Amúgy elég csak arra gondolni, hogy közülünk hányan küzdenek még mindig azzal, hogy vagy azt az életet éljék, amit a szüleik „elterveztek” nekik, vagy hányan próbálják még mindig bebizonyítani a szüleiknek (még ha nem is közvetlenül nekik), hogy igenis tehetségesek, jók, szerethetőek.

Azt Ti is és én is tudjuk, hogy nincs belőlünk több. Egyedülálló ÉS egyetemes lények vagyunk. Ha kérünk, akkor az univerzum ad. Mindannyiunknak van egy saját élete, mi lenne, ha azt kezdenénk élni?

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás