HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Mi lehet még ennél is jobb?

2014.01.02. 14:54 :: AccessKinga

A kérdés komoly és végtelen számú lehetőségnek nyit teret. Ezzel a kérdéssel indítom az Access Bars évemet, és ezt a kérdést adom át nektek is, hogy bármikor, bármilyen körülmények között bátran tegyétek fel. 

abundance1.jpg

A tegnapi délután átpörgött rajtam, hogy mi mindent csináltam az Access Bars segítségével, miben segítettek engem az Access eszközei, hány embernek tudtam tovább adni és hogy nekem ez mennyire jó volt. Bármikor, amikor úgy éreztem, hogy beleragadok egy helyzetbe, feltettem ezt a kérdést, és hagytam, hogy megmutatkozzon az Univerzum végtelen bölcsessége. Jelzem, sosem csalódtam. A legfontosabb kérdés az volt, hogy én képes vagyok-e megszabadulni az önkorlátozó hiedelmeimtől, hogy elhiszem-e végre magamnak, hogy nem csak egy ösvény létezik, amin végig lehet menni, hanem akár többsávos autópályák is? :) És ha ezt tudom, akkor mi lehet még ennél is jobb?:)

Áramoljon hozzátok az egész élet könnyedén, örömmel, túlcsorduló bőséggel 2014-ben :)

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás