HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Készen állsz a változásra?

2014.02.18. 09:37 :: AccessKinga

Könnyen rávágja az ember, hogy persze. Azután marad minden a régiben. Van egy mély, belső tudása mindenkinek, igen, neked is, aki ezt olvasod, hogy a változás nem rossz, viszont van egy bennünk élő beidegződésünk, egy titkos ágendánk, hogy a változás fájdalmas és nem tudom, hogy mi sül ki belőle - vagy, ami kisül, az nekem biztosan rossz lesz. Helyette maradsz abban, amiben vagy, pedig lehet, hogy az éppen nagyon nem jó.

Az Access-ben a kérdés lehetőségeket megnyitó energiáját használjuk, mondhatom úgy, hogy a kérdésben élünk. Kérdezek, kérek az Univerzumtól, és figyelek. A címben szereplő kérdést minden nap felteszem magamnak. Készen állok a változásra? Lehet változtatnom? Tudok rajta változtatni? Ha úgy érzem, hogy igen, akkor hagyom, hogy megtörténjen. Soha, de tényleg, soha nem volt még úgy, hogy a változás a hátrányommá vált volna. 

Ne keverd össze a változást és a változás, változtatás lehetőségét a meglévő eltörlésével, kiiktatásával, felrúgásával. Ne rombolj, hanem építs! A saját változásod nem mások kárára történik, hanem a te épülésedre. Készen állsz rá?

575688_506812729376307_1992295112_n.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés