HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Napéjegyenlőség

2014.03.20. 15:46 :: AccessKinga

Mi lenne, ha végleg becsuknád a múlt ajtaját és végre előre vetnéd a tekinteted? Mi történne, ha meglátnád mindazt a lehetőséget, ami benned lakozik, nem várnád, hogy bölcs guruk, nyájas tanítók mutassák meg neked, hogy egymás után hogyan rakd a lábad?

Mi lenne annál is jobb, mint ami most van? Mi lenne, ha a tavaszi napéjegyenlőség megtermékenyítő energiáit mernéd használni, hogy megnyisd magad a tudatosság számára? Mi lenne, ha a tudatosságot nem valami mindenek felett álló dolognak, hanem a világ legtermészetesebb dolgának fognád föl? Mi lenne, ha te magad lennél az a változás, amire a világ vár?

dance_1.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés