HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Nyári szünet

2014.08.12. 10:55 :: AccessKinga

Erőgyűjtés, pihenés, hosszú tavasz és koranyár után. Augusztus utolsó hetében ismét várlak Benneteket Bar-futtatásra, testkezelésre, életkönnyítésre, a zárt csoportba. Kérdezz, kérj és figyelj, hagyd megmutatkozni és megtörténni.

innerpeace.png

Hallgasd és halld meg a feltárulkozó lehetőségek dalát!

2014.04.15. 11:00 :: AccessKinga

Az elkövetkező alig két-három hétben, ha nyitottak vagyunk rá, fénysebességgel változtathatunk az életünkön. Kérdezz, figyelj, manifesztálj!

Futtass át magadon pár kérdést, ne válaszolj, hallgasd és halld meg a feltárulkozó lehetőségek dalát!

Hol fogod vissza a kreativitásodat és az önállóságodat, mert attól tartasz, hogy egyébként nem kedvelnének az emberek?

Hol viseled a gondoskodás álarcát, hogy elrejtsd az igazi valódat?

Ki mást okolsz a saját boldogtalanságodért, kielégületlenségedért? Ki az életed könyvének írója?

Hol, milyen helyzetekben játszol még mindig a családod szabályai szerint? Hol játszod még mindig el a gyerekkori túlélési stratégiáidat, ami kifordít, eltorzít, kicsavar, eltitkol, elzár a saját valóságos létezésedtől?

Kérdezd meg, hogy mindezek a családból hozott dinamikák milyen szerepet játszanak a mostani kapcsolataidban, a főnököddel, társaddal, szerelmeddel, ügyfeleiddel, barátaiddal?

Ha magadra nézel, hogy teszed azt? Kívülről vagy belülről hitelesíted önmagad?

broken-mask.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bar kezelés

Tudtad az Access-ről?

2014.03.31. 15:06 :: AccessKinga

Az ACCES BARS™ a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő személyiségfejlesztő modell. Egy érintés alapú, finom módszer, mely a tudatra hatva lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. Az eredményt ahhoz hasonlítható, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy életre hívjunk valami egészen újat. Az ACCES BARS™ igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életünket, lehetővé teszi, hogy megnyíljunk minél több dolog befogadására anélkül, hogy beleragadnánk az előítéleteink csapdájába. S amikor képesek vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. 

1002211_10201470096987803_842616862_n.jpg

Az „acces” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a „bars”pedig sávokat, pontokat jelent. Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. A pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét. 
A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor negatív gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a testi-lelki egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat. A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat. A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. ( Egy felnőtt kezelése 1. - 1.5 óra, míg egy gyermeknek elég 15 perc is.) A jótékony hatás már az első alkalom után érezhető. A leggyakoribb visszajelzések szerint megerősödik az életünkbe és önmagunkba vetett hit, a lelkesedés és a teremtő erő.

Ha a te életed is megváltozott, oszd meg, bátran.:)

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bar kezelés

Napéjegyenlőség

2014.03.20. 15:46 :: AccessKinga

Mi lenne, ha végleg becsuknád a múlt ajtaját és végre előre vetnéd a tekinteted? Mi történne, ha meglátnád mindazt a lehetőséget, ami benned lakozik, nem várnád, hogy bölcs guruk, nyájas tanítók mutassák meg neked, hogy egymás után hogyan rakd a lábad?

Mi lenne annál is jobb, mint ami most van? Mi lenne, ha a tavaszi napéjegyenlőség megtermékenyítő energiáit mernéd használni, hogy megnyisd magad a tudatosság számára? Mi lenne, ha a tudatosságot nem valami mindenek felett álló dolognak, hanem a világ legtermészetesebb dolgának fognád föl? Mi lenne, ha te magad lennél az a változás, amire a világ vár?

dance_1.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés

Készen állsz a változásra?

2014.02.18. 09:37 :: AccessKinga

Könnyen rávágja az ember, hogy persze. Azután marad minden a régiben. Van egy mély, belső tudása mindenkinek, igen, neked is, aki ezt olvasod, hogy a változás nem rossz, viszont van egy bennünk élő beidegződésünk, egy titkos ágendánk, hogy a változás fájdalmas és nem tudom, hogy mi sül ki belőle - vagy, ami kisül, az nekem biztosan rossz lesz. Helyette maradsz abban, amiben vagy, pedig lehet, hogy az éppen nagyon nem jó.

Az Access-ben a kérdés lehetőségeket megnyitó energiáját használjuk, mondhatom úgy, hogy a kérdésben élünk. Kérdezek, kérek az Univerzumtól, és figyelek. A címben szereplő kérdést minden nap felteszem magamnak. Készen állok a változásra? Lehet változtatnom? Tudok rajta változtatni? Ha úgy érzem, hogy igen, akkor hagyom, hogy megtörténjen. Soha, de tényleg, soha nem volt még úgy, hogy a változás a hátrányommá vált volna. 

Ne keverd össze a változást és a változás, változtatás lehetőségét a meglévő eltörlésével, kiiktatásával, felrúgásával. Ne rombolj, hanem építs! A saját változásod nem mások kárára történik, hanem a te épülésedre. Készen állsz rá?

575688_506812729376307_1992295112_n.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés

Amikor a nehézségek...

2014.02.10. 18:08 :: AccessKinga

Amikor úgy érzed, hogy nem megy tovább, amikor úgy érzed, hogy reménytelen, amikor úgy érzed, hogy nehéz, akkor tudd, hogy nagy valószínűség szerint nem a saját "csomagodat" cipeled már egy ideje. Tedd fel a kérdést, hogy kihez tartozik az érzet hozzád vagy máshoz? Figyelj, ne a választ keresd, hanem az érzést, az érzetet, amit a kérdés energiája felhoz majd. Az enyém? Másé? Melyik a könnyebb érzetre? Ha megvan, kérdezz tovább, hogy tudsz-e rajta változtatni, lehet-e a rajta változtatni? Tapasztalatom szerint ez az a pont, amikor a legtöbben megtorpannak és foggal-körömmel ragaszkodnak a helyzethez, amiben vannak, még akkor is, ha az bántó, megalázó, elnyomó, örömtelen.

Szeretném ha tudnád, hogy nincs reménytelen helyzet, csak a helyzethez való ragaszkodás. Kérdezz rá, hogy a tiéd-e? Kérdezd meg, hogy mi lehet ettől a helyzettől jobb? Belső figyelmedet arra irányítsd, amit könnyűnek, tehát igaznak érez a tested, és hagyd, hogy a változás bekövetkezzen.

485089_226144587523962_496833844_n.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bars Zalaegerszeg

Az életben minden könnyedén, örömmel, bőséggel érkezik hozzám.

2014.02.03. 18:44 :: AccessKinga

Mondd el reggel és este, mondjuk fogmosás közben tízszer-tízszer. Más lesz a napod, más leszel te is.

Ha jössz a február 22-i zalaegerszegi Access Bars kurzusra, kérlek, emailben keress meg. Könnyedén:)

Love.JPG

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés

Működik. És tényleg.

2014.01.21. 08:01 :: AccessKinga

Egy átrohangált, aktív kimerítő nap után nézzétek, mit tesz egy 20 perces Bars kezelés. Mi lehet még ennél jobb? :)

consciousnesss.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bars Zalaegerszeg

Elfogadni - Adni

2014.01.12. 22:27 :: AccessKinga

Így, nagybetűvel, mind a kettőt. Fél életünkben azt hallgatjuk, hogy adni jó, adni öröm. És tényleg jó. Elfogadni, befogadni, kapni azonban senki sem tanított meg bennünket. Van egy kedvenc "gyakorlatom", azt mondom valakinek, hogy "De jó a hajad!". Az esetek jórészében a válasz legtöbbször az, hogy "Most mostam meg.". Mennyivel könnyebb lenne azt mondani, hogy: "Ó, igen? Köszönöm." :) Vagy azt, hogy: "Örülök, hogy tetszik." Feltetted-e már magadnak valaha a kérdést, hogy hajlandó vagy-e elfogadni mindazt a gazdagságot, amit az élet adhat neked? Az életben minden könnyedén, örömmel, bőséggel érkezik hozzád?

Egy Access Bars kezelésen nem kell mást tenned, mint elfogadni, befogadni és kapni. Megtörténik :)

abundance2.jpg

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás

Mi lehet még ennél is jobb?

2014.01.02. 14:54 :: AccessKinga

A kérdés komoly és végtelen számú lehetőségnek nyit teret. Ezzel a kérdéssel indítom az Access Bars évemet, és ezt a kérdést adom át nektek is, hogy bármikor, bármilyen körülmények között bátran tegyétek fel. 

abundance1.jpg

A tegnapi délután átpörgött rajtam, hogy mi mindent csináltam az Access Bars segítségével, miben segítettek engem az Access eszközei, hány embernek tudtam tovább adni és hogy nekem ez mennyire jó volt. Bármikor, amikor úgy éreztem, hogy beleragadok egy helyzetbe, feltettem ezt a kérdést, és hagytam, hogy megmutatkozzon az Univerzum végtelen bölcsessége. Jelzem, sosem csalódtam. A legfontosabb kérdés az volt, hogy én képes vagyok-e megszabadulni az önkorlátozó hiedelmeimtől, hogy elhiszem-e végre magamnak, hogy nem csak egy ösvény létezik, amin végig lehet menni, hanem akár többsávos autópályák is? :) És ha ezt tudom, akkor mi lehet még ennél is jobb?:)

Áramoljon hozzátok az egész élet könnyedén, örömmel, túlcsorduló bőséggel 2014-ben :)

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás