HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Amikor a nehézségek...

2014.02.10. 18:08 :: AccessKinga

Amikor úgy érzed, hogy nem megy tovább, amikor úgy érzed, hogy reménytelen, amikor úgy érzed, hogy nehéz, akkor tudd, hogy nagy valószínűség szerint nem a saját "csomagodat" cipeled már egy ideje. Tedd fel a kérdést, hogy kihez tartozik az érzet hozzád vagy máshoz? Figyelj, ne a választ keresd, hanem az érzést, az érzetet, amit a kérdés energiája felhoz majd. Az enyém? Másé? Melyik a könnyebb érzetre? Ha megvan, kérdezz tovább, hogy tudsz-e rajta változtatni, lehet-e a rajta változtatni? Tapasztalatom szerint ez az a pont, amikor a legtöbben megtorpannak és foggal-körömmel ragaszkodnak a helyzethez, amiben vannak, még akkor is, ha az bántó, megalázó, elnyomó, örömtelen.

Szeretném ha tudnád, hogy nincs reménytelen helyzet, csak a helyzethez való ragaszkodás. Kérdezz rá, hogy a tiéd-e? Kérdezd meg, hogy mi lehet ettől a helyzettől jobb? Belső figyelmedet arra irányítsd, amit könnyűnek, tehát igaznak érez a tested, és hagyd, hogy a változás bekövetkezzen.

485089_226144587523962_496833844_n.jpg

komment

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bars Zalaegerszeg

süti beállítások módosítása