HTML

Access Kingával

Az Access Bars® egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Aktuális

Palást© - női önerőfejlesztő csoport indul a The Shift-ben szeptember 20-án. Minden hónapban egyszer találkozunk, készen arra, hogy egy magasabb minőségű, megtartó életet alakítsunk ki.

olive_ann_alcorn_by_step_in_time_stock-d3bwc42.jpg

A Palást© sebhelyeink számbavétele, azok begyógyítása, transzformálása. További információ: niakinga@gmail.com

 

Ha kezelésre jönnél, itt érsz el

niakinga@gmail.com 

Tudtad az Access-ről?

2014.03.31. 15:06 :: AccessKinga

Az ACCES BARS™ a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő személyiségfejlesztő modell. Egy érintés alapú, finom módszer, mely a tudatra hatva lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk minden korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől. Az eredményt ahhoz hasonlítható, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy életre hívjunk valami egészen újat. Az ACCES BARS™ igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életünket, lehetővé teszi, hogy megnyíljunk minél több dolog befogadására anélkül, hogy beleragadnánk az előítéleteink csapdájába. S amikor képesek vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé. 

1002211_10201470096987803_842616862_n.jpg

Az „acces” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a „bars”pedig sávokat, pontokat jelent. Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. A pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét. 
A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor negatív gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a testi-lelki egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat. A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat. A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. ( Egy felnőtt kezelése 1. - 1.5 óra, míg egy gyermeknek elég 15 perc is.) A jótékony hatás már az első alkalom után érezhető. A leggyakoribb visszajelzések szerint megerősödik az életünkbe és önmagunkba vetett hit, a lelkesedés és a teremtő erő.

Ha a te életed is megváltozott, oszd meg, bátran.:)

komment

Címkék: Access Bars Access Budapest Access Bars Budapest Access Consciusness Bar futtatás Bars kezelés Bar kezelés

süti beállítások módosítása